דגים בלימון ורוזמרין

רעיון לארוחת דגים קלילה מהירה וסופר טעימה!
 
מצרכים:
תפוחי אדמה,
מלח גס ופלפל שחור,
גרגרי חומוס מקסיקני,
עלי רוזמרין טריים,
6 יח' מושט,
שום כתוש,
פטרוזליה "נווה התבלין".
אופן השימוש:
מניחים על נייר אפייה פרוסות תפוחי אדמה,
שמן זית ומלח גס מלמעלה ולהכניס לתנור על טורבו לכ-20-25 דקות. 
מוציאים ומניחים מעליהם מושטים לאחר שניקינו אותם.
כל מושט נמרח בשום כתוש ונפזר פטרוזיליה של "נווה התבלין"
נניח מעל הכל פרוסות לימון וגרגרי חומוס. בצידי התבנית עלי רוזמרין טריים.
מעל כל הטוב הזה נזלף בנדיבות רבה שמן זית ומלח גס.
לתנור לכ17 דקות(לשים לב לא לייבש את הדג...הוא ככ טעים כשהוא עסיסי ורך!)
 
הצעות הגשה:
אפשר להגיש לצד אורז לבן/לחם טריף.
 
בתיאבון!

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם

דלג לתוכן מרכזי