בסטיל - קציצות בסגנון טריפוליטאי

מתכון מדהים להכנת בסטיל
 
מצרכים:
לתערובת תפוחי האדמה:1ק"ג תפוחי אדמה עם קליפה אדומה,1ביצה,מלח,פלפל שחור,כמון וכורכום.
לתערובת הבשר:
500 גרם בשר בקר טחון,2כפות פירורי לחם,1ביצה,2בצלים קצוצים דק מטוגנים,פטרוזיליה קצוצה,בהרט,מלח ופלפל שחור,אגוז מוסקט.
לציפוי: 
קמח,2ביצים,רסק עגבניות,פפריקה מתוקה,מלח ופלפל.
אופן השימוש:
יש להרתיח את תפוחי האדמה ולמעוך אותם כשהם רכים, להוסיף את התבלינים והביצה ולערבב היטב.
את תערובת הבשר יש לטגן קלות ובקערה נפרדת לערבב את הביצים,רסק עגבניות ושאר התבלינים.
יש לחמם שמן בסיר עמוק.
*מתערובת הפירה,יש ליצור כדורים ולשטח אותם.
בעזרת כף נעביר מתערובת הבשר למרכז הפירה ונסגור היטב מכל הכיוונים.
יש לטבול את הקציצות בקמח,ביצים ולטגן עד הזהבה.
בתאבון!
 
 
 
 
 
 

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם

דלג לתוכן מרכזי